dildo perseeseen seksi pillu

Kaikki naiset eivät tykkää, jotkut taas vaativat vähän enemmän valmistelua ennen peppuseksiä, tottuneempi puolestaan voi ottaa liukastetun kalun suoraan peppuun ja mielellään vielä ottaakin. Kyse on minusta siitä, osaako rentouttaa alapäänsä lihaksia sisääntulon hetkellä. Helpompi on, jos ottaa ensin peppuun ja sitten pimpsaan.

Tuplapano vaatii muuten miehiltäkin pikkuisen harjoitusta, ettei jompi kumpi vauhdissa putoa ulos ja se taas tuntuu tylsältä naisen kannalta Kaipa se tuplapano miehistäkin tosi hyvältä tuntuu!

Mies 42 , Itse saan mieheni ja tämän kaverien siitintä yhtä aikaa peppuun ja pimppiin todella usein. Homma toimii hyvin sekä takaa että edestä. Välillä miehet laittavat myös samaan aukkoon, yleensä pimppiin. Hieman on opittava asetelmaa ja samaan reikään lykkiessä sisään saanti vaatii hieman tekniikkaa.

Tuntuu taivaalliselta kun kaksi karvaista kollia rynkyttää tosissaa. Siinä saa sitä välittämistä, ja tuntee itsensä ihan prinsessaksi. Me ollaan sovittu miehen kanssa, et hän käy ostamassa meille sopiva dildo ja kokeillaan tuplapano, jonka aikaa ollaan haavailtu Kiinnostaisi kyllä kokeilla tyttökaverin kanssa..

Olen pyytänyt häntä käyttämään sitä minun katsoessa, mutta hänestä olisi kivempi jos minä käyttäisin sitä häneen. Onnistuisikohan jo huomenna kun taas nähdään. Ja mahdollisesti tupla heti ensimmäisellä kerralla. Mulla ei ole tähän asiaan muuta sanottavaa, kuin että tässäkin jutussa ajatus on todella kiihottava, toteutus reaalielämässä ei niinkään.

Kaksi kertaa olen kokeillut ja molemmilla kerroilla sattui vain liikaa. Tosin miehet olivat aika isokaluisia minullakin. Hauskaa kuitenkin, jos joku nauttii. Onnistuukon yksinään kahdella dildolla molempiin yhtäaikaa? Tässä lähtöasetelmassa orgasmi minulla taattu ja vaikka en koskaan ole kokenut huonoa orgasmia niin näin se on kyllä hyväääää: Kaksi saman paksuista mahtuu, toinen toiseen reikään ja toinen toiseen. Pitää vaan olla varovainen ja naisen rentoutua kunnolla Kyllä toi ainaki mulle kelpais, ei oo vaa sellasia kokemuksia vielä Värinä tuntuu ohuen seinämän läpi miehenkin kalussa.

Aika "täysi" olo, mutta aaaaaaaahhh niin ihana: Vastaa alkuperäiseen viestiin Kullia sekä pilluun että perseeseen? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä?

..

SEKSI BILEET ALASTONSUOMI COM

Tuntuu taivaalliselta kun kaksi karvaista kollia rynkyttää tosissaa. Siinä saa sitä välittämistä, ja tuntee itsensä ihan prinsessaksi. Me ollaan sovittu miehen kanssa, et hän käy ostamassa meille sopiva dildo ja kokeillaan tuplapano, jonka aikaa ollaan haavailtu Kiinnostaisi kyllä kokeilla tyttökaverin kanssa.. Olen pyytänyt häntä käyttämään sitä minun katsoessa, mutta hänestä olisi kivempi jos minä käyttäisin sitä häneen.

Onnistuisikohan jo huomenna kun taas nähdään. Ja mahdollisesti tupla heti ensimmäisellä kerralla. Mulla ei ole tähän asiaan muuta sanottavaa, kuin että tässäkin jutussa ajatus on todella kiihottava, toteutus reaalielämässä ei niinkään. Kaksi kertaa olen kokeillut ja molemmilla kerroilla sattui vain liikaa.

Tosin miehet olivat aika isokaluisia minullakin. Hauskaa kuitenkin, jos joku nauttii. Onnistuukon yksinään kahdella dildolla molempiin yhtäaikaa? Paljon liukuvoidetta niin onnistuu ihan varmasti.

Dildo pilluun ja kunnolla parrua perseeseen. Noin se meillä menee, eikä emäntä ole valittanut. Tai itse asiassa on valittanut, muttei koskaan ole antanut lopettaa kesken kaiken. Järjestä seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Ei, luo uusi käyttäjätili. Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot Kullia sekä pilluun että perseeseen? Kullia sekä pilluun että perseeseen? Onko kokemuksia miten sekstailu onnistuu, jos käyttää lisänä yhtä tai kahta dildoa.

Pitääkö Naiset jos esim. Vai olisiko kyseinen leikki liian rajua? Kysyn Naista miellyttääkseni eli en yritäkään toteuttaa jos täällä annetaan jyrkkä vastalause Ehdottomasti pitää, ja oikeastaan voisi sanoa, että vaadin mieheltäni sitä, että kun pannaan perseeseen, niin dildo on sitten pillussa, se tuntuu mukavalta ja orgasmi on aivan jumalainen.. Mun tyttökaveri myös tykkää jos samaan aikaan nain sitä perseeseen ja pistän dildoa vaginaan Parempia kiksejä ei saa mistään minun mielipiteeni tietysti.

Tässä lähtöasetelmassa orgasmi minulla taattu ja vaikka en koskaan ole kokenut huonoa orgasmia niin näin se on kyllä hyväääää: Kaksi saman paksuista mahtuu, toinen toiseen reikään ja toinen toiseen. Pitää vaan olla varovainen ja naisen rentoutua kunnolla Kyllä toi ainaki mulle kelpais, ei oo vaa sellasia kokemuksia vielä

Dildo perseeseen seksi pillu Kypsä nainen puhallettava dildo pillu ja perse | paras ilmainen kokoelma vintage seksiä ja retro porno net tänään. kaikki vapaa Vintage vanha teini seksi. Meillä kävi niin, että vaimo sanoi peppuseksin tuntuvan yllättävän hyvältä. Osaava mies panee pilluun niin hyvin, että peppuseksiä ei tarvita, vaikka Orkuista puheen ollen, dildo miehen perseessä hieroo eturauhasta. Kypsä nainen puhallettava dildo pillu ja perse | nämä videot ovat vintage seksiä vanhempasi katseli. naiset ovat karvaisia, seksi on luonnollinen, ja seksi on.

Dildo perseeseen seksi pillu