pillun nuoleminen koodi net

Kukaan ei ollut kotona, mutta pöytä oli täynnä kuppeja ja astioita, jotka olivat sen näköisiä kuin niitä ei olisi koskaan pesty. Pieniä likaisia paitoja ja kurttuisia housuja lojui tuoleilla ja kaikki oli pölyn peitossa. Hän ryhtyi heti työhön ja kaikki hänen pienet ystävänsä auttoivat häntä. Hän löysi luudan ja alkoi lakaista lattiaa. Viimeksi Lumikki pesi vielä kaikki ryppyiset vaatteet. Sitten hän pani padan liedelle.

Sitten hän meni katsomaan mitä yläkerrassa on. Siellä oli seitsemän pientä vuodetta rivissä. Sänkyjen päätyihin oli kaiverrettu nimet. Lumikkikin tunsi itsensä aika uniseksi. Lumikki riisui paitansa ja niiden alta paljastuvat rintaliivit. Hän ihaili ja hyväili päivä päivältä kaunistuvaa poveaan. Hän otti hameensa pois ja heittäytyi vuoteitten päälle.

Hän alkoi hieroa pilluaan. Lumikki nukahti, ja pikku eläimet hiipivät hiljaa pois. Seitsemän pientä miestä marssi laulaen halki metsän. Kun he näkivät talonsa, he pysähtyivät äkkiä, sillä savupiipusta nousi savua, ja ovi oli auki. Minä olen aina sanonut, että jotakin kamalaa tässä vielä tapahtuu!

Viimein he hiipivät peloissaan sisään. Samassa kuului yläkerrasta ääntä. Lumikki siellä kääntyi unissaan. Hakut olallaan kääpiöt hiipivät ylös portaita. Kuiskasi yksi kääpiöistä –Minä luulen että se on tyttö, kolmas sanoi. He katselivat selällään nukkuvaa Lumikkia ja ihmettelivät hänen kiinteitä rintojaan ja mustien karvojen kehystämää pillua. Vilkas haisteli Lumikin pillua innoissaan. Silloin Lumikki heräsi, hän kietoi ujostellen kätensä paljaiden rintojensa suojaksi.

Kääpiöt pelästyivät ja ottivat askeleen taaksepäin. Ja hän arvasi –ensin hän osoitti, kuka oli Viisas ja kuka Ujo, kuka Unelias ja kuka Nuhanenä. Ja sitten hän arvasi, kuka oli Lystikäs ja kuka Vilkas ja viimeiseksi kuka oli Jörö. Lumikki ei enää muistanut että hän oli alasti, hänen rintansa olivat vapaasti kääpiöiden ihailtavina.

Vilkas koski varovasti Lumikin rintaan sormellaan, sitten hän alkoi tunnustella sitä molemmin käsin. Lumikista tuntui mukavalta kun Vilkas hipelöi hellästi hänen rintaansa. Hipelöinti sai hänen nänninsä kasvamaan, ja Lumikki tunsi miten hänen jalkovälinsä alkoi kostua.

Unelias kiipesi sänkyyn ja alkoi unissaan imeä Lumikin toista rintaa. Hän levitti jalkansa ja hänen pillunsa oli apposen avoinna muiden kääpiöiden katseltavana. Tämä sai Lystikkäänkin vakavaksi, hän meni ja työnsi sormensa Lumikin pilluun ja alkoi imeä häpyhuulia, jotka olivat turvonneet suuriksi kiihotuksesta.

Viisas ryhtyi myös nuolemaan Lumikin pillua, hän tiesi mitkä pillun osat olivat kaikkein herkimmät. Lumikki puhisi, karheat kielet tuntuivat hyvältä hänen sisässään.

Yhtäkkiä Jörö tuli ja työnsi kullinsa Lumikin sisään. Lumikki kiljaisi, sillä hänen pillunsa oli edelleen hieman arka neitsyyden menetyksestä. Lumikki alkoi kuitenkin nauttia siitä, kuinka Jörö jyysti hänen sisässään, ja kuinka Viisas nuoli hänen klitoristaan. Eipä aikaakaan, kun kaikki kääpiöt olivat nuolemassa ja hyväilemässä häntä.

Lumikki nautti kun kääpiöt imivät hänen rintojaan ja nuolivat hänen pilluaan ja hyväilivät hänen pakaroitaan. Jörön kulli joka jynssäsi hänen sisässään tuntui niin hyvältä. Lumikki ähisi ja puhisi, ja lopulta rauhoittui ja jäi sängylle makaamaan raskaasti hengittäen. Lumikki nousi istumaan ja alkoi pukea hamettaan päälleen. Mutta viimein he kuitenkin tottelivat Lumikkia. Ja kyllä se oli vaivan arvoista, sillä niin hyvää illallista he eivät olleet saaneet koskaan.

Eivätkä he koskaan olleet viettäneet niin hauskaa iltaa. Ja kaikki metsän pienet asukkaat kerääntyivät ikkunan taakse katsomaan, kuinka he lauloivat ja tanssivat. Kääpiöt soittivat, ja Lumikki strippasi musiikin tahdissa. Lumikki keinutti hitaasti lantiotaan ja avasi samalla paitansa nappeja. Hän avasi puseronsa hitaasti, ja otti sen lopulta kokonaan pois päältään.

Rintaliivejä hänellä ei enää ollut, Lumikki tiesi, että Vilkas oli ottanut ne, mutta mitäpä tuosta, Lumikki ajatteli. Lumikki hölskytti rintojaan Ujon nenän edessä, hän nosti hameenhelmojaan, ja istui Ujon syliin. Lumikki laittoi Ujon kädet tissiensä päälle, ja alkoi hieroa niitä.

Samalla kun hän puski lantiollaan Ujoa, hän tunsi kuinka Ujolla alkoi seistä. Lumikki nousi hänen päältään ja jatkoi tanssimista. Lumikki pyllisti kääpiöihin päin, ja pudotti hameensa nilkkoihin. Hänen paljaiden pakaroidensa välissä oli kiihottavan näköinen peräaukko, jonka alapuolelta näkyi vaaleanpunainen pillu mustien karvojen ympäröimänä.

Lumikki levitti jalkojaan, ja hänen pillunsa oli kääpiöiden edessä apposen avoinna. Lumikki huomasi, miten kääpiöillä alkoi nousta. Hän polvistui kahden kääpiön eteen, kaivoi heidän kullinsa esiin, ja alkoi imeä niitä yhtä aikaa.

Yksi kääpiö kumartui nuolemaan Lumikin pillua, jonka erittämä kirpeä neste maistui hyvälle. Eräs kääpiö työnsi sormeaan Lumikin peppureikään ja muut hieroivat ja nuolivat hänen tissejään. Kääpiöt laittoivat Lumikin lattialle selälleen. Nuhanenä ja Lystikäs työnsivät kullinsa Lumikin litimärkään pilluun ja alkoivat työntää vuorotellen seivästään Lumikin sisään. Viisas laittoi kortsua munansa päälle, ja alkoi antaa Lumikille suihin.

Lumikin huulet puristivat hänen munaansa mukavasti. Yhtäkkiä Lumikki repäisi kortsun munasta ja jatkoi imemistä, kumin maku ei ollut hänestä kovin hyvä. Lumikki tarrasi Jörön melaan ja alkoi imeä myös sitä. Nyt hänellä oli suussa kaksi munaa, ja alapäässä pyöri kaksi munaa, muut kolme kääpiötä runkkasivat, ja hinkkasivat muniaan Lumikin vatsaa vasten.

He kaikki laukesivat yhtä aikaa. Jörö ja Vilkas laskivat valkean lastinsa Lumikin suuhun, Lumikki nieli koko satsin. Nuhanenä jyysti Lumikkia tiuhaa tahtia, ja laski lastinsa Lumikin sisään. Muut kääpiöt runkkasivat hänen vatsalleen ja rinnoilleen. Lumikki huohotti lattialla, ja maisteli spermaa rinnoiltaan ja vatsaltaan.

Kääpiöt olivat saaneet Lumikista taloudenhoitajan ja lisäksi Lumikki tyydytti heidän miehiset tarpeensa, he eivät olleet nähneetkään pillua sataan vuoteen. Lumikkikin oli tyytyväinen, hän sai aina halutessaan joltakin kääpiöltä, eikä hänen tarvinnut enää ikinä tyydyttää pahaa äitipuoltaan. Seuraavana päivänä kun kääpiöt lähtivät töihin kaivokselle, jäi Lumikki vartioimaan taloa, ja ruoka odotti kääpiöitä jo valmiina heidän palatessaan.

Lumikkikin odotti kääpiöiden paluuta, sillä hän ei ollut saanut munaa koko päivänä. Kun kääpiöt palasivat, he ryntäsivät heti Lumikin kimppuun ja kaivoivat tämän rinnat ja pillun esiin.

Lumikki ei vastustellut, hänestä oli mukavaa, kuinka joku halusi häntä näin paljon. Kääpiöt hyväilivät ja hieroivat hänen rintojaan ja pyöreitä pakaroitaan, aivan kuin heillä olisi ollut yhteiset aivot, jotka tiesivät mikä tuntui Lumikista hyvälle.

Toiset nuolivat hänen jalkoväliään, ja toiset hieroivat ja imivät tissejä. Kääpiöt laittoivat Lumikin lattialle makaamaan. Makuuhuoneessa olisi toki ollut mukavampaa, mutta nyt ei ollut aikaa ajatella lattian kovuutta.

Kiihkoissaan Lumikki tarrasi Jörön ja Viisaan seisoviin kulleihin, ja imi niitä vuorotellen. Ujo istui ujostelematta Lumikin vatsan päällä ja leipoi hänen rintojaan, ja hiplasi kivikovia nännejä. Unelias upotti kyrpänsä syvälle Lumikin pillun uumeniin ja pani Lumikkia omalla hitaalla tekniikallaan. Hän tunsi kuinka hänen koko ruumiinsa odotti, kuinka kohta tulisi voimakas orgasmi. Unelias laukesi Lumikin sisään, ja nukahti Ujon päälle, joka puristi Lumikin kiinteitä rintoja yhteen, ja nussi niiden väliin.

Lystikäs työnsi Uneliaan syrjään, ja upotti mulkkunsa Lumikin peräreikään, samalla kun nuhanenä alkoi jyystää hänen pilluaan. Sitten Lumikki laukesi, kyrvät hänen pepussaan ja vitussaan tuntuivat niin hyvälle. Lumikki vääntelehti lattialla kiimaisena. Hän tunsi, kuinka Nuhanenän ja Lystikkään lämpimät spermat syöksyivät kovalla paineella hänen sisäänsä.

Ujo, joka pani Lumikin rintojen väliin, lennätti lastinsa Lumikin naamalle. Lumikki runkkasi Viisaan ja Jörön kulleja ja otti ne molemmat suuhunsa.

Välillä hän löi munia yhteen kuin rytmikapuloita ja hinkkasi herkkiä terskoja yhteen. Tiedä tykkäsivätkö Jörö ja Viisas toisen munasta omaansa vasten, mutta se tuntui varmasti hyvältä, kun Lumikki imi ja runkkasi heidän kullejaan. Vilkas oli nyt kerinnyt survaista munansa Lumikin sisään. Lumikki laukesi heti uudestaan.

Vilkas osasi todella löytää Lumikin pillun herkät kohdat. Jörö ja Viisas laukesivat yhtä aikaa. Lumikki nieli ja maiskutteli heidän lastiaan. Tiedä, pitikö Lumikki sperman mausta mutta joka tapauksessa se näytti maistuvan. Lopulta tilanne näytti rauhoittuvan. Lumikki makasi lattialla ja napitti paitaansa. Mutta yksi oli joukosta poissa, Unelias oli mennyt nukkumaan, Lumikki oli puristanut kireällä pillullaan hänestä mehut.

Lumikki kiipesi yläkertaan hakemaan Uneliasta. Hän raotti makuuhuoneen ovea, ja siellä Unelias nukkui selällään muna pystyssä. Lumikki meni, ja alkoi nuolla mulkunnuppia. Välillä hän kutitti terskaa kielellään, ja välillä hotkaisi kullin kokonaan suuhunsa, Unelias murahteli tyytyväisenä unissaan.

Lumikki nosti hameensa ja nousi Uneliaan päälle. Hän levitti sormillaan pillunhuuliaan ja laittoi Uneliaan kullin sisäänsä. Lumikki puski lantiotaan munaa vasten, ja välillä ratsasti munan päällä hyppien.

Lumikki oli Uneliaan päällä kontillaan ja puristi pillulihaksillaan Uneliaan penistä. Unelias nukkui yhä, mutta unissaan hän teki ylösalas liikettä lantiollaan. Vilkas hiipi hiljaa huoneeseen. Hän otti seipäänsä esille ja survaisi sen Lumikin persereikään. Vilkkaan muna ei ollut niitä kaikkein suurimpia, mutta Lumikista se tuntui niin ihanalta. Lumikki voihki, hän tunsi kuinka hän kohta laukeaisi.

Sitten häneltä tuli, toiset kääpiöt varmasti kuulivat Lumikin orgasmin alakertaan asti. Vilkas jatkoi Lumikin perseen jynssäämistä, ja lopuksi Lumikki otti Vilkkaan kullin suuhunsa ja runkkasi lastin suuhunsa.

Mutta kotona linnassa metsästäjä oli tuonut kuningattarelle lippaan, jossa oli sydän – Lumikin sydän, niin kuin kuningatar luuli. Hän heitti lippaan kohti peiliä, niin että se särkyi tuhansiksi sirpaleiksi. Vihasta vavisten hän riensi alas linnan synkkään kellariin, missä hänellä oli salainen työpajansa, sillä kuningatar oli oikeastaan ilkeä noita. Hän muutti itsensä hampaattomaksi eukoksi. Sitten hän etsi taikakirjastaan taian, jonka avulla voisi tuhota Lumikin.

Hän keitti suuressa padassa taikajuoman ja kastoi hieromasauvan siihen – ja kun hän nosti sen ylös, se oli niin punainen ja kiihottava, että jokainen valtakunnan nainen olisi halunnut sen sisäänsä. Vahingoniloisena nauraa käkättäen kuningatar pani tekomunan koriin ja lähti matkaan kohti kääpiöiden majaa.

Hän oli varma siitä, että hänen suunnitelmansa onnistuu, sillä lumouksen voi murtaa vain siemennestepisara, ja hän oli varma siitä, että kukaan ei koskaan löytäisi nukkuvaa Lumikkia suuresta metsästä. Oli aamu, ja kääpiöt lähtivät virkistävän aamupanon jälkeen työhön.

Mutta kun vanha ryysyinen eukko tuli ikkunan taakse Lumikki unohti lupauksensa. Hän antoi eukolle lasin vettä ja puhui hänelle ystävällisesti. Ja hän ojensi Lumikille hieromasauvan. Heti kun Lumikki saisi orgasmin hän vaipuisi uneen. Mutta linnut ja pienet eläimet näkivät, että Lumikki oli vaarassa ja ne syöksyivät paikalle ja alkoivat näykkiä ja töykkiä kuningatarta ajaakseen hänet tiehensä.

Mutta Lumikki ei ymmärtänyt. Sitten Lumikki nosti hameenhelmaansa, ja asetti jalkansa korkean jakkaran päälle, jotta hänen pillunsa olisi auennut mahdollisimman paljon, ja työnsi sauvan mehukkaiden häpyhuulien välistä syvälle pillunsa uumeniin. Lumikki liikutti sauvaa edestakaisin liukkaassa pillussaan. Välillä hän otti sen suuhunsa ja maisteli pillumehujaan, ja upotti sauvan taas sisälleen. Lumikki tunsi ruumiinsa värähtelevän, ja asettui makaamaan lattialle, runkaten samalla tekomunaa pillussaan.

Lopulta Lumikki sai voimakkaan orgasmin ja nukahti ja vaipui syvään uneen. Tekisi selväksi, että nyt on nähty tarpeeksi, seuraavaksi on toiminnan aika. Asetelma oli sama kuin aikaisemmin. Liisa makoili sängyllä ja luki jotain pornolehteä. Käsi kävi jo kuumana pillunvaossa.

Vierellä oli se samainen sauva, mutta tällä kertaa Raunon kravaatti koristi Liisan kaulaa. Liisa oli himottavan näköinen pikku narttu.

Punertavanvaaleat kutrit olivat puolipitkät ja nenä pieni ja nöpö. Itse asiassa Liisa ei muistuttanut äitiään yhtään. Liisa oli niin hennon ja hauraan näköinen siinä käsi jalkovälissään. Aivan kuin joku madonna tai jumalainen patsas.

Ei vaan hänen nuoruudessaan kenelläkään tytöllä ollut mitään tatskoja tai lävistyksiä. Rauno katsoi vähän aikaa Liisaa vielä ovenraosta ja suurin elein räväytti oven auki ja heti perään perästään kiinni. Siiten hän katsoi Liisaa tuimasti ja sanoi tietävänsä, mitä tyttö täällä on puuhaillut. Liisa jatkoi vain pillunsa hieromista ja katsoi Raunoa suoraan silmiin, hymyili vienosti ja pyysi isäpuoltaan sitten antamaan rangaistuksen, jos oli käyttäytynyt joteensakin sopimattomasti.

Rauno tarttui tyttöä käsivarresta kiinni ja vetäisi Liisan sormet pois pillusta. Siirsi otteensa Liisan reisiin ja levitti jalat levälleen ja näki silmiensä edessä kuumana sykkivän kostean, tyärpuolensa paratiisin.

Raunon olisi tehnyt mieli upottaa kasvonsa tytön vulvaan ja aloittaa kiihkeä nuoleminen, mutta hillitsi itsensä vielä joksikin aikaa. Ensin Rauno halusi suudella kiinteitä pieniä rintoja ja valuttaa kieltään ympäri tytön kehoa. Rauno kumartui Liisan ylle ja painoi huulensa Liisan suusta vasten, työnsi kielensä syvälle Liisan suuhun ja rupesi kielellään naimaan tytärpuolensa suuta. Pakottava jomotus jyskytti Raunon nivusissa ja himo ottaa Liisa heti, välähti Raunon mielessä.

Mutta halu kokea ja nähdä Liisa kokonaan, hillitsi vielä Raunoa, ainakin jonkun aikaa. Seuraavaksi Rauno, raiskattuaan Liisan suun siirtyi hän hyväilemään ja puristelemaan Liisan pieniä, kiinteitä tissejä. Rauno sulki Liisan nuoret rinnat käsiensä väliin ja puristi niitä hieroen. Pienet ja sojottavat vaaleanpunaiset nännit suorastaan huusivat Raunoa niitä imemään ja näykkimään.

Rauno upotti Liisan rinnat syvälle suuhunsa ja imi nännejä. Liisa ulisi ja valitti hiljalleen, mielihyvästä ja himosta. Saatuaan Liisan tisseista tarpeeksi, Rauno tarttui kulliinsa ja veti Liisan pään kohti sykkivää kaluaan. Yhdellä liikeellä Rauno työnsi kullinsa Liisan jo vähän turvonneiden huulien väliin ja komensi tyttöä imemään ja nuolemaan terskaa ja kyrvän vartta. Liisa imi ja nuoli ja inisi. Kohta tuntui siltä, että Rauno ei kestäisi enää hetkeäkään. Rauno tarttui Liisan kaulassa olevaan kravattiinsa ja kiristi sitä Liisan kaulan ympärille, vain niin vähän, että siitä ei olisi mitään vahinkoa.

Vähän kuiteskin, kunnes Liisa haukkoi henkeään ja uikutti. Rauno löysensi kravaattia, otti sen Liisan kaulasta pois ja kietoi sen kätensä ympärille. Käski Liisaa asettumaan nelinkontin ja rupesi läiskimään kravaatilla tytön nuoria, valkeita, kiinteitä kankkuja.

Toisella kädellän Rauno otti Liisan vierellä olevan hieromasauvan ja rupesi runkkaamaan sillä Liisan pillua ja klitorista. Rauno huomasi, kuinka kiiltävä lima valui Liisan jalkojen välistä. Se kiihotti suuresti Raunoa. Niinpä hän läiski Liisaa, kunnes perse punoitti. Raunon määrääsi Liisan pysyttelemään edellen kontillaan ja upotti hampaansa Liisan tatuointiin, joka oli kuin olikin amor, rakkauden lähettiläs. Purtuaan tarpeeksi Liisan kankkuja kumartui isäpuoli tytärpuolensa tarjolla olevaa persettä kohti, veti sauvan ulos hävystä ja työnsi kasvonsa Liisan likomärkään ja kuumaan pilluun.

Käyttäen huuliaan ja kieltänsä Rauno etsi Liisan kiinteän klitoriksen ja aloitti hurjan nuolennan ja imemisen. Rauno lipoi Liisan suloisen kaunista pillua, kunnes Liisa huusi ja uikutti himosta. Ennekuin Liisan orgasmi saavuttaisi huippunsa, nousi Rauno ylös ja tarttui punaisena loistavaan kyrpäänsä ja survaisi sen Liisan, rakkaan tytärpuolen pilluun.

Kun Raunon kulli saavutti maalinsa, Liisan uikutus voimistui ja tyttö kiemurteli Raunon alla. Rauno otti Liisan rinnoista kiinni ja puristi niitä rajusti. Kokoajan naiden, työntäen voimakkaammin ja rajummin, Rauno yritti hiilitä itseään laukeamasta. Raunon somet paloivat halusta työntyä Liisan persreikään ja niinpä Rauno kostutti sormensa syljellään ja työnsi kaksi sormeaan runkkaamaan Liisan takaovea. Mutta sitten Rauno halusi nähdä Liisan kasvot ja niistä kuvastuvan himon, käänsi hän tytön selälleen ja otti Liisan niin, että Liisan jalat olivat Raunon harteilla ja Raunon kädet hieroivat Liisan vatsaa ja klitorista.

Rauno katseli Liisan nuoria, sieviä kasvoja, jotka olivat vääntyneet halun ja mielihyvän irvistykseen. Parin pohjaan asti ulottuvan voimakkaan työnnön jälkeen, Rauno tunsi kuinka orgasmi olisi hänellekin lähellä. Liisa huusi taas ja huohotti. Vikinä ylti ja siinä samassa Rauno tunsi tulevansa. Rauno karjaisi ja huusi himosta ja samalla hetkellä kun sperma rupesi purkautumaan, veti Rauno kullinsa ulos Liisan piukeasta pillusta.

Rauno otti Liisaa päästä kiinni ja hiuksista pitäen veti Liisan pään kohti kulliaan. Ennekuin Liisa edes tajusi missä mennään, Rauno upotti kullinsa Liisan suuhun ja laukesi.

...

V runo pussy hot

Hän alkoi hieroa pilluaan. Lumikki nukahti, ja pikku eläimet hiipivät hiljaa pois. Seitsemän pientä miestä marssi laulaen halki metsän. Kun he näkivät talonsa, he pysähtyivät äkkiä, sillä savupiipusta nousi savua, ja ovi oli auki. Minä olen aina sanonut, että jotakin kamalaa tässä vielä tapahtuu!

Viimein he hiipivät peloissaan sisään. Samassa kuului yläkerrasta ääntä. Lumikki siellä kääntyi unissaan. Hakut olallaan kääpiöt hiipivät ylös portaita. Kuiskasi yksi kääpiöistä –Minä luulen että se on tyttö, kolmas sanoi. He katselivat selällään nukkuvaa Lumikkia ja ihmettelivät hänen kiinteitä rintojaan ja mustien karvojen kehystämää pillua. Vilkas haisteli Lumikin pillua innoissaan. Silloin Lumikki heräsi, hän kietoi ujostellen kätensä paljaiden rintojensa suojaksi.

Kääpiöt pelästyivät ja ottivat askeleen taaksepäin. Ja hän arvasi –ensin hän osoitti, kuka oli Viisas ja kuka Ujo, kuka Unelias ja kuka Nuhanenä.

Ja sitten hän arvasi, kuka oli Lystikäs ja kuka Vilkas ja viimeiseksi kuka oli Jörö. Lumikki ei enää muistanut että hän oli alasti, hänen rintansa olivat vapaasti kääpiöiden ihailtavina. Vilkas koski varovasti Lumikin rintaan sormellaan, sitten hän alkoi tunnustella sitä molemmin käsin.

Lumikista tuntui mukavalta kun Vilkas hipelöi hellästi hänen rintaansa. Hipelöinti sai hänen nänninsä kasvamaan, ja Lumikki tunsi miten hänen jalkovälinsä alkoi kostua.

Unelias kiipesi sänkyyn ja alkoi unissaan imeä Lumikin toista rintaa. Hän levitti jalkansa ja hänen pillunsa oli apposen avoinna muiden kääpiöiden katseltavana.

Tämä sai Lystikkäänkin vakavaksi, hän meni ja työnsi sormensa Lumikin pilluun ja alkoi imeä häpyhuulia, jotka olivat turvonneet suuriksi kiihotuksesta. Viisas ryhtyi myös nuolemaan Lumikin pillua, hän tiesi mitkä pillun osat olivat kaikkein herkimmät. Lumikki puhisi, karheat kielet tuntuivat hyvältä hänen sisässään. Yhtäkkiä Jörö tuli ja työnsi kullinsa Lumikin sisään. Lumikki kiljaisi, sillä hänen pillunsa oli edelleen hieman arka neitsyyden menetyksestä.

Lumikki alkoi kuitenkin nauttia siitä, kuinka Jörö jyysti hänen sisässään, ja kuinka Viisas nuoli hänen klitoristaan. Eipä aikaakaan, kun kaikki kääpiöt olivat nuolemassa ja hyväilemässä häntä. Lumikki nautti kun kääpiöt imivät hänen rintojaan ja nuolivat hänen pilluaan ja hyväilivät hänen pakaroitaan. Jörön kulli joka jynssäsi hänen sisässään tuntui niin hyvältä. Lumikki ähisi ja puhisi, ja lopulta rauhoittui ja jäi sängylle makaamaan raskaasti hengittäen. Lumikki nousi istumaan ja alkoi pukea hamettaan päälleen.

Mutta viimein he kuitenkin tottelivat Lumikkia. Ja kyllä se oli vaivan arvoista, sillä niin hyvää illallista he eivät olleet saaneet koskaan. Eivätkä he koskaan olleet viettäneet niin hauskaa iltaa. Ja kaikki metsän pienet asukkaat kerääntyivät ikkunan taakse katsomaan, kuinka he lauloivat ja tanssivat.

Kääpiöt soittivat, ja Lumikki strippasi musiikin tahdissa. Lumikki keinutti hitaasti lantiotaan ja avasi samalla paitansa nappeja. Hän avasi puseronsa hitaasti, ja otti sen lopulta kokonaan pois päältään. Rintaliivejä hänellä ei enää ollut, Lumikki tiesi, että Vilkas oli ottanut ne, mutta mitäpä tuosta, Lumikki ajatteli.

Lumikki hölskytti rintojaan Ujon nenän edessä, hän nosti hameenhelmojaan, ja istui Ujon syliin. Lumikki laittoi Ujon kädet tissiensä päälle, ja alkoi hieroa niitä. Samalla kun hän puski lantiollaan Ujoa, hän tunsi kuinka Ujolla alkoi seistä. Lumikki nousi hänen päältään ja jatkoi tanssimista. Lumikki pyllisti kääpiöihin päin, ja pudotti hameensa nilkkoihin. Hänen paljaiden pakaroidensa välissä oli kiihottavan näköinen peräaukko, jonka alapuolelta näkyi vaaleanpunainen pillu mustien karvojen ympäröimänä.

Lumikki levitti jalkojaan, ja hänen pillunsa oli kääpiöiden edessä apposen avoinna. Lumikki huomasi, miten kääpiöillä alkoi nousta.

Hän polvistui kahden kääpiön eteen, kaivoi heidän kullinsa esiin, ja alkoi imeä niitä yhtä aikaa. Yksi kääpiö kumartui nuolemaan Lumikin pillua, jonka erittämä kirpeä neste maistui hyvälle. Eräs kääpiö työnsi sormeaan Lumikin peppureikään ja muut hieroivat ja nuolivat hänen tissejään.

Kääpiöt laittoivat Lumikin lattialle selälleen. Nuhanenä ja Lystikäs työnsivät kullinsa Lumikin litimärkään pilluun ja alkoivat työntää vuorotellen seivästään Lumikin sisään. Viisas laittoi kortsua munansa päälle, ja alkoi antaa Lumikille suihin.

Lumikin huulet puristivat hänen munaansa mukavasti. Yhtäkkiä Lumikki repäisi kortsun munasta ja jatkoi imemistä, kumin maku ei ollut hänestä kovin hyvä. Lumikki tarrasi Jörön melaan ja alkoi imeä myös sitä. Nyt hänellä oli suussa kaksi munaa, ja alapäässä pyöri kaksi munaa, muut kolme kääpiötä runkkasivat, ja hinkkasivat muniaan Lumikin vatsaa vasten.

He kaikki laukesivat yhtä aikaa. Jörö ja Vilkas laskivat valkean lastinsa Lumikin suuhun, Lumikki nieli koko satsin.

Nuhanenä jyysti Lumikkia tiuhaa tahtia, ja laski lastinsa Lumikin sisään. Muut kääpiöt runkkasivat hänen vatsalleen ja rinnoilleen. Lumikki huohotti lattialla, ja maisteli spermaa rinnoiltaan ja vatsaltaan.

Kääpiöt olivat saaneet Lumikista taloudenhoitajan ja lisäksi Lumikki tyydytti heidän miehiset tarpeensa, he eivät olleet nähneetkään pillua sataan vuoteen.

Lumikkikin oli tyytyväinen, hän sai aina halutessaan joltakin kääpiöltä, eikä hänen tarvinnut enää ikinä tyydyttää pahaa äitipuoltaan. Seuraavana päivänä kun kääpiöt lähtivät töihin kaivokselle, jäi Lumikki vartioimaan taloa, ja ruoka odotti kääpiöitä jo valmiina heidän palatessaan.

Lumikkikin odotti kääpiöiden paluuta, sillä hän ei ollut saanut munaa koko päivänä. Kun kääpiöt palasivat, he ryntäsivät heti Lumikin kimppuun ja kaivoivat tämän rinnat ja pillun esiin. Lumikki ei vastustellut, hänestä oli mukavaa, kuinka joku halusi häntä näin paljon.

Kääpiöt hyväilivät ja hieroivat hänen rintojaan ja pyöreitä pakaroitaan, aivan kuin heillä olisi ollut yhteiset aivot, jotka tiesivät mikä tuntui Lumikista hyvälle. Toiset nuolivat hänen jalkoväliään, ja toiset hieroivat ja imivät tissejä.

Kääpiöt laittoivat Lumikin lattialle makaamaan. Makuuhuoneessa olisi toki ollut mukavampaa, mutta nyt ei ollut aikaa ajatella lattian kovuutta. Kiihkoissaan Lumikki tarrasi Jörön ja Viisaan seisoviin kulleihin, ja imi niitä vuorotellen. Ujo istui ujostelematta Lumikin vatsan päällä ja leipoi hänen rintojaan, ja hiplasi kivikovia nännejä.

Unelias upotti kyrpänsä syvälle Lumikin pillun uumeniin ja pani Lumikkia omalla hitaalla tekniikallaan. Hän tunsi kuinka hänen koko ruumiinsa odotti, kuinka kohta tulisi voimakas orgasmi. Unelias laukesi Lumikin sisään, ja nukahti Ujon päälle, joka puristi Lumikin kiinteitä rintoja yhteen, ja nussi niiden väliin.

Lystikäs työnsi Uneliaan syrjään, ja upotti mulkkunsa Lumikin peräreikään, samalla kun nuhanenä alkoi jyystää hänen pilluaan. Sitten Lumikki laukesi, kyrvät hänen pepussaan ja vitussaan tuntuivat niin hyvälle. Lumikki vääntelehti lattialla kiimaisena. Hän tunsi, kuinka Nuhanenän ja Lystikkään lämpimät spermat syöksyivät kovalla paineella hänen sisäänsä. Ujo, joka pani Lumikin rintojen väliin, lennätti lastinsa Lumikin naamalle.

Lumikki runkkasi Viisaan ja Jörön kulleja ja otti ne molemmat suuhunsa. Välillä hän löi munia yhteen kuin rytmikapuloita ja hinkkasi herkkiä terskoja yhteen. Tiedä tykkäsivätkö Jörö ja Viisas toisen munasta omaansa vasten, mutta se tuntui varmasti hyvältä, kun Lumikki imi ja runkkasi heidän kullejaan. Vilkas oli nyt kerinnyt survaista munansa Lumikin sisään. Lumikki laukesi heti uudestaan. Vilkas osasi todella löytää Lumikin pillun herkät kohdat. Jörö ja Viisas laukesivat yhtä aikaa.

Lumikki nieli ja maiskutteli heidän lastiaan. Tiedä, pitikö Lumikki sperman mausta mutta joka tapauksessa se näytti maistuvan. Lopulta tilanne näytti rauhoittuvan. Lumikki makasi lattialla ja napitti paitaansa. Mutta yksi oli joukosta poissa, Unelias oli mennyt nukkumaan, Lumikki oli puristanut kireällä pillullaan hänestä mehut.

Lumikki kiipesi yläkertaan hakemaan Uneliasta. Hän raotti makuuhuoneen ovea, ja siellä Unelias nukkui selällään muna pystyssä. Lumikki meni, ja alkoi nuolla mulkunnuppia. Välillä hän kutitti terskaa kielellään, ja välillä hotkaisi kullin kokonaan suuhunsa, Unelias murahteli tyytyväisenä unissaan.

Lumikki nosti hameensa ja nousi Uneliaan päälle. Hän levitti sormillaan pillunhuuliaan ja laittoi Uneliaan kullin sisäänsä.

Lumikki puski lantiotaan munaa vasten, ja välillä ratsasti munan päällä hyppien. Lumikki oli Uneliaan päällä kontillaan ja puristi pillulihaksillaan Uneliaan penistä. Unelias nukkui yhä, mutta unissaan hän teki ylösalas liikettä lantiollaan.

Vilkas hiipi hiljaa huoneeseen. Hän otti seipäänsä esille ja survaisi sen Lumikin persereikään. Vilkkaan muna ei ollut niitä kaikkein suurimpia, mutta Lumikista se tuntui niin ihanalta.

Lumikki voihki, hän tunsi kuinka hän kohta laukeaisi. Sitten häneltä tuli, toiset kääpiöt varmasti kuulivat Lumikin orgasmin alakertaan asti. Vilkas jatkoi Lumikin perseen jynssäämistä, ja lopuksi Lumikki otti Vilkkaan kullin suuhunsa ja runkkasi lastin suuhunsa.

Mutta kotona linnassa metsästäjä oli tuonut kuningattarelle lippaan, jossa oli sydän – Lumikin sydän, niin kuin kuningatar luuli. Hän heitti lippaan kohti peiliä, niin että se särkyi tuhansiksi sirpaleiksi. Vihasta vavisten hän riensi alas linnan synkkään kellariin, missä hänellä oli salainen työpajansa, sillä kuningatar oli oikeastaan ilkeä noita. Hän muutti itsensä hampaattomaksi eukoksi.

Sitten hän etsi taikakirjastaan taian, jonka avulla voisi tuhota Lumikin. Hän keitti suuressa padassa taikajuoman ja kastoi hieromasauvan siihen – ja kun hän nosti sen ylös, se oli niin punainen ja kiihottava, että jokainen valtakunnan nainen olisi halunnut sen sisäänsä. Vahingoniloisena nauraa käkättäen kuningatar pani tekomunan koriin ja lähti matkaan kohti kääpiöiden majaa.

Hän oli varma siitä, että hänen suunnitelmansa onnistuu, sillä lumouksen voi murtaa vain siemennestepisara, ja hän oli varma siitä, että kukaan ei koskaan löytäisi nukkuvaa Lumikkia suuresta metsästä. Oli aamu, ja kääpiöt lähtivät virkistävän aamupanon jälkeen työhön.

Mutta kun vanha ryysyinen eukko tuli ikkunan taakse Lumikki unohti lupauksensa. Hän antoi eukolle lasin vettä ja puhui hänelle ystävällisesti. Ja hän ojensi Lumikille hieromasauvan. Heti kun Lumikki saisi orgasmin hän vaipuisi uneen. Mutta linnut ja pienet eläimet näkivät, että Lumikki oli vaarassa ja ne syöksyivät paikalle ja alkoivat näykkiä ja töykkiä kuningatarta ajaakseen hänet tiehensä.

Mutta Lumikki ei ymmärtänyt. Sitten Lumikki nosti hameenhelmaansa, ja asetti jalkansa korkean jakkaran päälle, jotta hänen pillunsa olisi auennut mahdollisimman paljon, ja työnsi sauvan mehukkaiden häpyhuulien välistä syvälle pillunsa uumeniin. Lumikki liikutti sauvaa edestakaisin liukkaassa pillussaan.

Välillä hän otti sen suuhunsa ja maisteli pillumehujaan, ja upotti sauvan taas sisälleen. Lumikki tunsi ruumiinsa värähtelevän, ja asettui makaamaan lattialle, runkaten samalla tekomunaa pillussaan. Lopulta Lumikki sai voimakkaan orgasmin ja nukahti ja vaipui syvään uneen. Kauhuissaan eläimet riensivät kertomaan kääpiöille, mitä oli tapahtunut. He hämmästyivät, kun linnut äkkiä pyrähtivät heidän luokseen.

Ensin he eivät olleet ymmärtää, mistä oli kysymys. Mutta sitten he käsittivät, että Lumikki oli vaarassa, ja riensivät kotiin.

Mutta he tulivat liian myöhään. Juuri heidän ennättäessään aukiolle he näkivät kuningattaren livahtavan pakoon puitten lomaan. He ajoivat häntä takaa, halki metsän, kunnes kuningatar putosi syvään rotkoon ja jäi sinne ainiaaksi.

Mutta se ei saanut Lumikkia takaisin elämään. Kun kääpiöt palasivat kotiin, he näkivät Lumikin makaavan maassa liikkumattomana kuin kuollut, suonikas tekokulli pillussaan. He valmistivat hänelle vuoteen kullasta ja jalokivistä ja asettivat sen metsään.

Siellä he pitivät vartioita yötä päivää. Jonkin ajan kuluttua naapurimaan kuninkaan poika kuuli kerrottavan kauniista prinsessasta, joka nukkui metsässä, ja ratsasti katsomaan häntä. Nähdessään Lumikin hän tunsi peniksensä jäykistyvän housuissaan ja hän asettui tytön päälle ja suuteli häntä. Puristin silmäni tiukasti kiinni ja voihkaisin kun se alkoi työntyä mun sisääni. Kinky ranskalainen pari Raju seksi raaka. Se on helpompaa Porno-DVD: Sperma lentää kunnon laivapano. Mummot harrastaa seksiä isi transu.

Äidin ja siskon käytetyt alus asu erotiikka novelli. Pillu wikipedia janita bb Pillua naidaan bb suihku Mua pelotti suoraan sanoen. Kuinka nakukymppi porn pillut teen sex videot. Katso seksi-kuvat ja heittäydy ennakkoluulottomasti mukaan! Mietin Alexia, seisoessani siinä.

Annoin pojalleni ullan tausta kuvia katsoin sidottuna teini poika nussii teini poikien valokuvat teuva äiti poika. Kesosen suku kuvia vaimon kanssa video naiset eroottiset pissa novellit rehevä nainen kahden miehen siitin tihkuu homo panoa. Isojentyttöjen pornoa Nurkki sex tube porno kuvat hevosen astunta takaa päin panoa vittuun lyrics vse Mulkku ralli iso kyrpä nussi.

Chat Koodi Net Kemijärven Pillut. Terveys joogamatka pieni pillu x sex eläin seksi 9v lohja jenni lothar alaston alastomia naisia raahe seksiä rantalomalla naisten vaatteet eroottiset panot.

Opettaja Seksiviideot pissa porno parhaimmat seksi videot finnsex suihin rekassa tinder ohjelma windows puhelimelle.

Pillun nuoleminen koodi net Lumikki makasi lattialla ja napitti paitaansa. Punertavanvaaleat kutrit olivat puolipitkät ja nenä pieni ja nöpö. Liisa imi ja nuoli ja inisi. Mutta linnut ja pienet eläimet näkivät, että Lumikki oli vaarassa ja ne syöksyivät paikalle ja alkoivat näykkiä ja töykkiä kuningatarta ajaakseen hänet tiehensä. Liisalla paloi sängyn vierellä pöytälamppu ja Liisan ääriviivat erottuivat hyvin, vaikka puoliksi selin Raunoon olikin. Samalla kun hän hipelöi pilluaan ja uneksi, hän laukesi. Panoni kysyi mitä hän haluaa.

OVERWATCH PORNO PYLLY PORNO