chat netti seksi

Tosin, ei kyllä oltu kenenkään kanssa vaihdetu mitään meiliosoitteitakaan kuin vasta noin vuoden jälkeen. Siinä ajassa sitä kyllä kerkeää nähdä mikä on luontojaan kumpikin. Tää nykyajan virtuaali seuranhaku on kehittynyt muoto vanhanajan kirjeenvaihtoystäviin. Miksi miehet ymmärtävät että kaikki naiset ovat chatissa tarjolla seksiin? Jos nainen haluaa miehestä kuvan,niin miksi mies lähettää kalustaan kuvan,ellei erikseen pyydä? Kuka nainen tuollaisia haluaa kun pilalla? Voihan niitä kerätä ja ystävien kanssa vertailla,kenellä ehdokkaalla parempi,siksikö niitä lähettelette?

Vaimokin varmaan iloisena moisesta touhusta ja avustaa varmaan kuvien ottamisestakin ja etsii hienoimmat pöksynsä resviitaksi.: Ei chattimiehiä kannata ottaa tosissaan, antakaa hyvät naiset samalla tavalla takaisin,jos saatte tuollaisia kuvia lähettäkää välittömästi palaute ja kommentoikaa kuva,niin tuskin toista saatte ainakaan samalta: Todellakin nuo kysymykset, jotka tuossa kirjoitat ovat kysymyksiä, ja miksi sekä mitä varten ihmisten käytös on muuttunut tällaiseksi.

Minusta on erittäin kummallista täällä keskustelussa sekin asia, jos kirjoitat ihan asiallista asiaa, niin joku kirjoittaja alkaa syyllistää kirjoittajaa. Monesti olen miettinyt, että tällä syyllistäjällä on varmaan huono omatunto, kun vedotaan useimmiten siihen, että tämä on virtuaalimaailma ja miksi lähdit mukaan. Nyt kuulutankin perään, siis mikä tekee meistä ihmisistä tänä päivänä juuri tuollaisia netinorjia sekä seksikuvien lähettäjiä, olemmekko menneet häveliäisyydessämme taaksepäin vai eteenpäin.

Onko tämä vapaan seksin tulosta vai netin tuomaa virtuaalimaailman mukavuutta. Näitä asioita kannattaa miettiä, mitä tämä on. Todellakkin ennen oltiin kirjeenvaihdossa ja varmasti poikaystäväni eilähettänyt kalustaan kuvaan siihen aikaan eikä me tytöt tisuloistamme.

Kyllä meidät oli kasvatettu sekä meillä oli moraali. Näin vaan minä ajattelen. Hakevat tyydytyksensä nyt hiukan uudessa muodossa. Itselleni lähetti eräs mies "kikulistaan" kuvan ja on naimisissa oleva mies. Taidan lähettää sen vaimolle Poriin. Nyt hänellä uusi kohde tuolla 40 huoneessa.

Aloittaa keskustelun ylellä ja sitten siirtyy punasille ja pian alkaa keskustelu boksereista jne Että mikä on se firma, mistä mies elvistelee, että tietäisi varoa. Varovainenhan pitää muutenkin olla, mutta jos kohdalle sattuu. Kyllä täällä tämä seksichattailut keskustelut totta. Seksiä ehdottaa nimenomaan varatut miehet. Vaimoa ei joko kiinnosta seksi,saa kotona liian harvoin tai vaimo ei suostu erikoisuuksiin jota sitten haetaan muualta tai mies ressukka ei uskalla niistä kertoa.

Chattailu tapahtuu yleensä työaikana työpaikalta tai vapaapäivänä kotoa käsin. Näillä miehillä oman kertomuksen mukaan menee avioliitto muuten huonosti ja etsivät ystävää että jaksaisivat kovaa elämäänsä. Osa näistä jopa chatissa mustasukkaisia jos juttelet muiden kanssa vaikka tyyppi ei ole koskaan edes nähnyt mutta unohtavat itse että se vaimo on heillä itsellään kotona: Itse pyörin siellä lähinnä näiden miesten kiusalla ja ei tipu nettiseksiä,puhelinnumeroita eikä postiosoitteita.

En myöskään soittele tai tekstaa saamaani numeroihin. Uskaltaako kukaan nyt valittaa että olisi näitä tyyppejä kohtaan väärin? Itse en tunne yhtään omantunnon tuskia. Sinkut eri juttu, olen sitä itsekkin.: It alan firma se on ja aika tuore sellainen.

Ei todellakaan ole vain miesten juttu. Jos tänne kaiken kertoisi, mitä aviossa pientenlasten vanhempi äiti kirjoittelee yökausia. Miettinyt, kuinka ne lapset tulee toimeen, kun äiti täällä vonkaamassa kaiket yöt!

Suuttuu jos ei ala punaisilla juttelemaan. Pahus kun voisinkin, niin samallatavoin ilmiantaisin, mutta jokainen taaplaa tyylillään. Ei kai kukaan ole niin naivi nainen olen minä , että jos toinen muotoja ja asusteita kyselee, että vielä jatkaa kirjoittelua.

Lapsellinen aloitus vaiko nettiseksistä rukkaset saanutko? Kenties siitä, että sait tietää toisen olevan aviossa vai etkö muka tiennyt , tai sitten suhde ei edennytkään siihen mitä halusit. Paljon katkeria kertomuksia täällä ja syytöksiä, mutta pitää muistaa myös se, että ei miehet yksin sätissä kulje kertomassa omiaan! Monet naiset myös tekevät sitä samaa aviossa olevat. Se kuinka tuota tarinaasi ja tuo toinenkin tuolla kerrotte, niin, näyttää siltä, että teissä ei mitään vikaa.

Mkava vain vastailla joidenkin ns. Se, että lähettääkkö kuvia pervoja eteenpäin, kenties vaikka vaimolle, niin sehän teidän oma asia, sitä ei kannata keneltäkään kysellä. Ihmettelee se vaimokin siellä varmaan,e ttä millainen nainen siellä toisessapäässä on, ei se niin tsimppeliä ole!

Ja varmaan ei mene läpi tuo, että mies vain huviksee laittoi, kyllä siinä on täytynyt olla muutakin! Ensin valitetaan, että on köyhää kirjoitus shätissä ja vaihdetaan nikki. Tai kun juttelupartneri kyllästyttää, niin otetaan uusi ja sama rallia uutta saalistamaan. Hienoa, että uskallat kertoa ja olla varoittavana esimerkkinä muillekkin! Netissä sekstaavat miehet eivät varmaan oikeasti saa naista,eihän se kelpaa omalle vaimollekkaan kun pitää seksi netistä hakea,virtuaaliseti voi olla sitten millanen hurmuri tahansa.: Miehet odottaa nettisuhteeksi kaunista,seksikästä naista ja itse ovat Monenkin nikkin vois julkasta tässä jotka kannattaa kiertää kaukaa.

Kikkeleitä paljastavat ja seksiä vonkaavat ja luulevat olevansa herrasmiehiä. Samoin voisin luetella moniakin jotka 40 chatissa vonkaavat. Siinä ei ole mitään pahaan omasta mielestäni, minulla on kolme vakituista partneria joiden kanssa sitä harrastan.

Mutta se mistä ei toinen tiedä se ei voi myöskään satuttaa. Tuskin olen ainut nainen joka sitä harrastaa tai sitten on maailmankirjat sekaisin. Miksi sotkea tunteita mukaan, kun tyydytyksen voi saada myös tällä tavalla. Jos joitakin häiritsee miesten ehdottelut kannattaa pysyä poissa koko chatista ja etsiä muita harrastuksia. Chatista tuskin sitä elämän miestä löytää, jota moni nainen tuntuu etsivän ihan tosissaan. ON olemassa seksichatit jossa voi hieroksia itseään: Kyl pitää olla puutteessa jos netissä pitää masturboida tietsikan edessä jonkun mielikuvitus olion kans tai puhelimessa.

Sielhän voi olla millanen tahansa joka voi kertoa itsestään mitä vaan Aika naurettava harrastus oli sitten mies tai nainen. Miten joku viitsii edes alentaa itsensä tuollaseen?? Puhelinseksin ymmärrän jos sitä tekee oman kultansa kanssa jos live ei mahdollista esim. Näin pitkälle piti lukea ennenkuin tuli ensimmäinen järkevä ja todellinen mielipide. Onneksi voi sentään ajatella kaikkea eikä toinen voi niitä tietää. Nainen on kuin varjo: Meillä on vain yksi elämä ja jokaisella on oikeus elää se haluamallaan tavalla.

Itse en harrasta nettiseksiä enkä puhelin seksiä Chatista keskustelukavereikseni saavien kanssa. Naine toki voi noiista asioista pitää siinä kuin mieskin,mutta jokaiselle asialle liene oma fooruminsa,miksi he siis eivät käytä niitä,vaan tumkevat asialliseen keskusteluun tarkoitetulle foorumille seksi mielessään?

Katsohan nyt kuinka olet saanut keskustelua aikaan ja muistathan mainita tutkimustuloksissa kuinka aktivisisesti sait kommentteja. Oikein aurinkoista kesää sinulle ja pärjäilehän. Aihe on ollut tosi hyvä ja asiallinen ja mikä parasta totta ja täällä moni kertonut omia kokemuksiaan.

Miks tää sua noin henkilökohtasesti sapettaa? Hyvää elämää sulle kumminkin! Yhä useampi löytää treffiseuraa netin kautta. Millaisia kokemuksia sinulla on nettitreffeistä? Pysy nimettömänä tarpeeksi kauan. Älä anna kotiosoitettasi, puhelinnumeroasi, sähköpostiosoitettasi, työpaikkasi nimeä tai tai muita henkilötietojasi.

Lopeta kanssakäyminen, jos toinen painostaa sinua paljastamaan henkilötietosi. Tutustu kunnolla ennen tapaamista. Etene hitaasti ja testaa, onko henkilö luottamuksesi arvoinen. Epäily valehtelusta osuu usein oikeaan. Ei kannata ryhtyä liian nopeasti läheiseen suhteeseen, edes verkossa. Jos hän painostaa sinua tai ilmaisee vihaa tai turhautumista, peräänny. Kannattaa olla varuillaan, jos hän on keskusteluissa epäjohdonmukainen.

Älä kuitenkaan paljasta puhelinnumeroasi vieraalle vaan käytä numeronäytön estoa. Sen perusteella saat hänestä tarkemman vaikutelman. Pyydä häneltä myös eri tilanteissa otettuja kuvia. Jos hän ei lähetä kuvia, hän luultavasti salaa jotain. Muista, etteivät hänen lähettämänsä kuvat välttämättä ole aitoja.

Sinun ei ole koskaan pakko tavata ketään, vaikka olisit tutustunut henkilöön verkossa läheisestikin. Sinulla on aina oikeus muuttaa mieltäsi tapaamisen suhteen. Julkinen paikka on sopiva tapaamiselle. Älä anna hänen noutaa sinua kotoa.

Älä edelleenkään anna henkilötietojasi, ennen kuin olet täysin varma hänen luotettavuudestaan. Ota ystävä mukaan ensitapaamiseen tai kerro jollekulle, kenet olet aikeissa tavata. Mainitse ystävällesi tapaamasi henkilön nimi, mahdollinen puhelinnumero ja paikka, jonne olette menossa. Keskustelukumppanisi ei välttämättä ole se, joka hän sanoo olevansa. Jos jokin saa olosi tuntumaan epämukavalta, on varminta perääntyä ja katkaista yhteydenpito.

Hälytyskellojen pitäisi soida myös, jos keskustelukumppanisi pyytää sinulta rahaa. Katkeria sano kettu pihlajanmarjoista Omia kokemuksia nettiseksistä kirjottelet, syytät että vain miehet harrastaa nettiseksiä??? Hanki elämä, ja paina päähäsi että naisista löytyy näitä nettisekstaajia aivan yhtä monta kuin miehistä. Asiallinen ja hyvä aloitus. Olkootpa hyökkäilijät mitä mieltä tahansa heillä näyttää olevan ongelmansa kirjoitat täyttä asiaa. Nettiseksi on sellaista tyhmää virtuaalitouhua Jos siitä kehittyy sitten jotakin enemmän, kuten livetapaamisia Kyllähän on niin että kaikenlaista mahtuu isoon joukkoon ja epämiellyttäviä kokemuksia on jokaisella.

Mutta sätissä eletään jotakuinkin virtuaalimaailmassa, joten ei minusta siellä juuri suuren suuria odotuksia voi pitää yllä. Ja ainahan niistä seksijutuista voi kieltäytyä. Ja siinä sitten paljastuu sen ihmisen todellinen luonto. Ja suotakoon se heille ketkä siitä nauttivat. Onkos kenelläkään mitään vastaavaa.. Tuo on semmosille ihmisille,jotka ovat jonkin sortin tunnevammasia. Chat-seksi on omallatavalla pettämistä, tavallisesti luottamuksenpettämistä, koska harvemmin sitä kukaan uskaltaa puolisolle sanoa, että harrastaa nettiseksiä..

Enemmänkin minusta se on vain loukkaavaa ja aivan eri juttu kuin esim. Minusta se on ehdottomasti pettämistä. Minulle sitten sanoo ettei vain ole haluja, mutta se taitaa tarkoittaa että vain minua kohtaan. Tilanne on tosi masentava ja lyö itsetuntoa alas. Mieheni on myös sanonut olevansa riippuvainen chattailuun. Kyllähän se pistää masentamaan. Se on ihan sama minusta meneekö toisen kanssa sänkyyn vai tekstaileeko vaikka vain puhelimen välillä tuhmia.

Pettämistä se on silti´. Mielestäni on pettämistä, ellei ole erikseen sovittu toisin. Mulle se olis pettämistä jota en kyllä hetkeäkään sietäisi. Parisuhteessa elettäessä pettämisen rajat asettaa tämä kyseinen pariskunta keskenään. Joissakin suhteissa raja on tiukalla, toisella taas vähemmän tiukalla. Mun vinkkini siis on, että kysy rehellisesti kumppaniltasi, että onko tämä hänen mielestään pettämistä!

Sieltä sinä sen virallisen vastauksen saat, et täältä! Onhan se pettämistä, kun siinä on mukana toinen ihan elävä ihminen. Olkoonkin että juttu tehdään chatin välityksellä. Sama juttu minusta kuin puhelinseksi. Mutta jokainen pari kuitenkin määrittelee omat sääntönsä, eikä se, mikä minusta tai jonkun muun mielestä on pettämistä, ole sitä välttämättä jonkun toisen mielestä.

Jos mieheni jäisi tuollaisesta kiinni, niin ero tulis aivan varmasti. Enkä ikinä voisi mieheni selän takana tuollaista touhuta!! Ja mieheni ei kyllä ikinä tuollaista hyväksyisi, ei ikinä. Niin kun joku jo sanoikin, pettämisen rajat määrittelee jokainen pariskunta itse. Ja loppujen lopuksi jokaisen oma moraali määrittää sen, milloin kokee pettävänsä tai tulleensa petetyksi.

Eli loppujen lopuksi kysymys on siitä, koetko itse tekeväsi jotakin väärää, kokisiko miehesi tekosi pettämiseksi ja jos näin on, niin mitä saavutat kertomalla asiasta? Mulla on tilanne se, että mies on paljon tiukempi tommoisten asioiden suhteen. Mun mielestä pieni flirtti ja esim. Rajan vedä siihen, etten tapaa chattiystäviäni livenä enkä kenenkään kanssa harrasta liveseksiä. Tämä sen vuoksi, että mieheni ei sitä ikinä hyväksyisi, ja kunnioitan miestäni. Chattailu on oma juttuni, josta en miehelleni kerro, koska tiedän että hän asiasta loukkaantuisi.

En halua pahoittaa hänen mieltään. Oma moraalikäsitykseni mukaan chattailu ei ole pettämistä, joten huonoa omaatuntoa en siitä tunne. Mitä hittoa te kaikki oikein kirjottelette

.. Ei siinä pääse plajon toista koskettelemaan taikka muutakaan. Jos itse chatissa käyttäytyy asiallisesti,niin tuskin kenelläkään on tälläisestakaan valvonnasta huomauttamista. Puhu esimerkiksi runkkaamisesta, nussimisesta, strippaamisesta, fetisseistä, SM-leikeistä tai omista roolifantasioistasi. Pettämistä se on silti´. Aikuisten seksi chat -viestittelyssä tärkeintä on rento asenne. Keskusteltiin kaikesta, mutta kas kummaa hän yhtäkkiä alkaa kysellä seksiin liittyviä asioita. Chat netti seksi

Chat netti seksi

Chat netti seksi

Näin voit löytää seuraa Kviestittelyyn Verkossa on varmasti muitakin Kkeskusteluja, mutta me olemme pääasiassa kiinnostuneita sivustoista, joita käyttävät muut suomalaiset. Aikuisten seksi chat -viestittelyssä tärkeintä on rento asenne. Tuhmaa juttuseuraa löytyy netistä kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Minusta on erittäin kummallista täällä keskustelussa sekin asia, jos kirjoitat ihan asiallista asiaa, niin joku kirjoittaja alkaa syyllistää kirjoittajaa. Miksi sotkea tunteita mukaan, kun tyydytyksen voi saada myös tällä tavalla.